maandag, november 12, 2007

ZAAAALLLLIIIIGGGGG!!!!

Nen drogen 2-0... "amai m'n ******, amai m'n ******, is da na Anderlecht". Eigenlijk had het vóór de uitsluiting van Colman al vlotjes 4-0 kunnen en moeten zijn, maar laten we dat houden op "nog mogelijke progressie" van een uitstekend voetballend elftal/tiental!
'k Hoor de mannekes van de Wankerlecht nog uitdagend zingen "en op het Kiel, is 't carnaval"... hehehe... de sukkelaars... ze wisten nog niet wat hen te wachten stond. Ondertussen zit ik hier zo goed als stemloos (gaat nog leuk worden met de geplande conference calls vanmiddag), maar ook ik heb enkele minuten later uit volle borst "en op het Kiel, is 't carnaval" meegezongen :-)
Eén uitblinker eruithalen zou oneervol zijn ten opzichte van de anderen. Iedereen was gewoon op een zalig goed niveau aan 't voetballen! En den Harm (Van Veldhoven - onzen trainer) heeft mét ballen en inzicht z'n werk gedaan. Na de uitsluiting van Colman (toevallig ook niet de minste op 't veld - vraag maar aan Filip Joos), gewoon met 2 spitsen blijven spelen én, zowaar nog straffer, géén extra man op 't middenveld zetten. En ja hoor, niemand minder dan "E Viva" Losada scoorde dan nog een wereldgoal. Wat kan het leven op 't Kiel toch schoon zijn!!!
Ook een gemeende chapeau aan de Argentijnen van Ander(s)lecht... ze kwamen hun "kleinere" landgenoten feliciteren met hun overwinning én Colman en Losada hebben zelfs truitjes gewisseld (de enigen trouwens) met resp. Frutos (?) en Biglia. Biglia is zelfs in 't truitje van Losada van 't veld gestapt... maar Losada is in z'n T-shirt blijven lopen (sweet, dude) en hield het shirt van Biglia in z'n hand :-D

1 opmerking:

dejerre zei

Tja ... laten we het erop houden dat paarswit gewonnen heeft :) ... een schrale troost