vrijdag, april 10, 2009

Serieus gezondigd!


Gisterenavond (in Belgische tijd, vanochtend) zijn we gaan eten in Brasserie Beck (downtown DC). Voorgerechtsgewijs bestelde ik een Watercress and Potato Soup With Speck Ham. Als drank, uiteraard, een Rochefort 8 (hoewel die niet op de bierkaart stond - op de website is die wel vermeld). Voor 't hoofdgerecht viel m'n keuze op Beef "Carbonnade" Stew Enhanced with Kasteel Beer én een "side" van Belgian Frites with Mayonnaise Trio (bestaande uit een klein potje mayonnaise, een klein potje cocktailsaus en een klein potje curry). Eén woord: ZAAAAALLLLIIIIGGGGG!!! 't Lijkt wel een eeuw geleden dat ik nog eens zo'n "stoofleurren" heb gegeten. Bangelijk, die smolten letterlijk op de tong. En ze hadden er een beetje (meer dan waarschijnlijk Dijon) mosterd op gedaan, wat het een aparte "touch" gaf.
Vermits ik het dessertmenu al had doorgenomen, had ik me ook voorgenomen om er ééntje te nemen. Ah ja, ge moet zo'n dingen ineens goed doen, hé! Bon, de keuze viel op de Gâteau of Chocolate (zie foto - spijtig genoeg was ik "vergeten" een foto te nemen van 't hoofdgerecht). Hoewel het eveneens extreem lekker was, was het nét iets teveel van 't goede. Maw, om het "plat" te zeggen: "'k zat vol!"
Enfin, 't was een unieke ervaring ;-)

3 opmerkingen:

Rik zei

En 't zal ook wel wat gekost hebben zeker?

Inge zei

Af en toemoet dat eens kunnen he... Mjammie!!

Rafke Magic zei

ge kunt de prijzen opzoeken, hé ;-)
(en 'k heb US$16,50 tip achter gelaten)