dinsdag, april 18, 2006

Karnaval...

...zoals voorspelt was 't afgelopen zaterdag nog eens karnaval op 't Kiel... en HOE!!! Alweer een megabangelijk spelende Mo Messoudi, een voortreffelijke Lolo (loooo lo lo lo looooo oooo) en een fantastisch heroptreden van Cavens!!!
Enfin, 't was genieten.

Daarna ging het richting Copa alwaar de serveuskes van dienst er ook weer schitterend uitzagen ;-) Er waren nog schoonheden aanwezig, dus toen El Baekelardo (den Bob van dienst) doorging, besloten Bomberoke en ikke om nog ff te blijven en met nen taxi naar huis te rijden. 't Was de moeite... hehe. Enfin op den duur toch een dipke gekregen en con el taxi naar Wilrijk. 'k Dacht van den Bombero en de chauffeur een plezierke te doen en in 't midden uit te stappen... maar den Bombero besloot om mee uit te stappen. Jawadde, die had een serieus wandelingske voor de boeg... vlotjes anderhalf uurke schat ik (zeker na al die pintses...). Enfin, 't beddeke deed deugd na mijn half uurke stappen.

's Zondags bij de ouders gaan eten, samen met "ons moemoe" en een fleske Château Neuf du Pâpe van 1978 gekraakt. Jawadde... da steeg snel moet ik zeggen ;-) Maar 't was wel zalig lekker. 't Eten ook... ons make doe da goe. Asperges... me een biefstukske... :-P

't Studeren is er dus zondag ni van gekomen... en 'k heb wijselijk een "rustdagske" ingelast. 's Maandags er terug ingevlogen en in de namiddag naar een familiefeestje. Resultaat, terug op schema en nog goe geamuseerd ook ;-)

Geen opmerkingen: