donderdag, april 13, 2006

motivatie

YES... goed nieuws ontvangen uit Noorwegen en Zweden/Denver, Co (mijne Canadese maat die verhuist is naar Stockholm zit momenteel een paar weken in Denver... lang verhaal). Eén van mijn allerbeste maten, "The Hammer" (Thor is zijn officiële naam), is net vader geworden. Zijn vrouwke Marit heeft het leven gebaard aan een flinke zoon, Sebastian. Soit, den Thor heeft congé de laatste twee weken van juli en de eerste week van augustus en Rafke is "more than welcome".
Meanwhile heeft "BT" (Chris voor de andere mensen én één van de betere drummers op deze planeet trouwens) de dagen vastgezet voor "the 1st Swedish Cabin Party" die zal doorgaan in de eerste week van augustus.
Dus... Rafke is van plan om eind juli richting Noorwegen te vertrekken meer bepaald naar Ǻsgǻrdstrand... een klein pitoresk dorpke op ongeveer een uurke rijden vanuit Oslo. Daarna gaat het verder richting Stockholm.
Kwestie van motivatie om "af te vallen" kan dat wel tellen dacht ik zo. Al dat schoon Scandinavisch vrouwvolk... grrrrr... haba, haba, haba. Maw 'k ga scherp staan tegen half juli ;-)
En ondertussen mijn "Scandinavisch" nog wat opfrissen... "Hvordan har du det?" en "Jey wil har an öl"... hehe, Rafke is er klaar voor!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Als gij in Zweden zijt, is Cabuske al aan 't bekomen van zijn reis naar Thailand ;-)

Nog ongeveer 12 weken en 't is eindelijk zover...