dinsdag, augustus 22, 2006

Pukkelpop 2006

Bon, zaterdagmiddag met enige vertraging vertrokken richting Hasselt (MxMBoB moest de kids nog wassen, van eten voorzien en vervolgens "droppen" bij zijn ouders). Ginder aangekomen, direkt den auto op de parking geplaceerd... de luchtmatras opgeblazen en samen met de slaapzakken klaargelegd (na het neerklappen van de achterbank uiteraard). Vervolgens richting wei, met een pitstop onderweg (goei hot dogskes en een lekkere frisse Jupiler). Rond een uur of twee waren we eindelijk op de wei en begon de zoektocht naar de "slechte vrienden". Na 10 minuutjes was 't al prijs... ze zaten nl. aan de "Special Beers" tent :-) Ze waren al kriek aan 't drinken ("der worde ni zo zat van")... hehe... goe bezig!
Veel groepkes hebben we ni gezien... 'k heb een stukske van Zita Swoon gezien (blijft wel goe), maar plots begon mijn Sarmablaaske te protesteren en moest ik dringend op zoek naar "ne goot" (de pissijnen van dienst waren gewoon "goten"). Vermits het tentje waarin Zita en de Swoonen aan 't optreden waren stampvol zat, ben ik dan maar terug afgezakt naar de "Special Beers) tent.
We hebben welgeteld 2 regenbuien te verwerken gekregen... ééntje tamelijk vroeg op de namiddag en dan één op de vroegen avond... en die bleef maar duren :-( Enfin, uiteindelijk is 't dan toch gestopt met regenen, maar toen was 't voor Rafke al lang Coke time. Nog double hard volgehouden tot Daft Punk op de Main Stage begon, maar na een half uur hun toch wel coole sounds aanhoord te hebben, besloten MxMBoB en ikzelve om het voor bekeken te houden ('t was ondertussen half één 's nachts). Aan de auto aangekomen, ook maar ineens beslist om door te rijden naar Wilrijk en in ons eigen bed te maffen. En... 'k was blij da'k er in lag :-)

Geen opmerkingen: