maandag, maart 19, 2007

druk

Vrijdag direkt na 't werk een uurke gaan lopen en vervolgens naar 't Kiel gevlamd om op tijd aan 't Stadion te geraken. Pfff... héél wa moeite voor niks gedaan. 't Trok op ni veel. Vooral de twee van de drie verdedigers (en dan heb ik het NIET op Kurtje VD). Soit, na de match nog één pintje gedronken en dan naar huis... en vrijwel onmiddellijk den beddenbak in.
Zaterdag gaan eten bij vrienden en 's avonds naar een optreden van (hou u goe vast) Katastroof gaan zien :-) Oep den Baarechoem begot!!! 't Was keiplezant, maar tevens vermoeiend.
Zondag naar Sfeer in Gent geweest. Chique beurs, maar eerder toegespitst op de beter begoede Belg als ge 't mij vraagt. We zijn effe bij een collega van de vriendin geweest en hebben daar als het ware een bv ontmoet (Veerle Dobbelaere - die verkoopt knappe, doch zéér dure, kussens en poefen). In 't echt wel een knappe madame trouwens. Daarna nog gaan iets gaan eten. En dan achter de pc blijven plakken... moest nog een "wrap up" maken van de training van afgelopen week en ben dan eens gaan kijken "op den chat" (en daar dus blijven hangen).

Geen opmerkingen: