woensdag, maart 28, 2007

verrassing

Van 't weekend is er serieus wa afgezopen... de eerste avond zaten we al zo goed als door onze "pils"voorraad. We hebben zelfs de "bad"voorraad moeten aanspreken (elk jaar wordt het bad gebruikt om de overtollige pintjes in voor te koelen). Enfin, bon, soit... 's avonds dan toch maar in de Grimbergen gevlogen, maar da ging ni zo vlot als verwacht. We hebben ook een nieuw spelleke ontdekt: BUZZ. Manolito had ne PlaystationII mét Buzz geleend van iemand. Buzz is een soort van muziekkwis waarmee je met 4 tegelijk aan kan deelnemen. 't Werkt behoorlijk verslavend... en "den ouwe" was meermaals de winnaar (hehe).
Zaterdag zijn we richting zwembad getrokken... haba haba... er loopt serieus lelijk volk rond in België (en vooral Nederland en Duitsland), MAAR toch ook een paar "poepkes" (een paar schoon tijgerkes/milfkes trouwens). Enfin, we hebben ons "laten gaan" in het buitenzwembad met wildwaterbaan. Keitof. Rond een uur of twee zijn we iets gaan eten en uiteraard ook een pintje gedronken. Daarna zijn we effe gaan "sjotten". Wow, da was lang geleden. Er waren een paar "Hollanderkes" (14/15j) me KEIveel show die wel een "pertijtje" wilden spelen met ons. Soit, we hebben die gastjes eens laten zien hoe ze in België voetbal spelen... ZONDER show
:-) Tot er plots een manneke van een jaar of 11 af kwam. Ook nen Hollander. Speelt bij Eindhoven FC. Jawadde... die kon pas sjotten. En die "speelde" met die andere Hollanders :-D Keigrappig om zien.
Allé, 's avonds pitta gemaakt en vervolgens gaan bowlen (booooriiiinnngggg). Daarna effe naar 't lokale disco'ke en ja hoor, er was net een "aflapke" aan de gang. Ene loser (zo stoned als een crab) was effe aan 't uitpakken tegen 10 gasten (allen groter én breder dan hijzelf). Na twee rake klappen, heeft security hem naar 't wc gesleurd. Alles hing daar vol bloed... gezellig. Enfin, den dj was direkt gestopt, maar is dan na lang aandringen toch opnieuw begonnen. En ietske later, kwam da loserke opnieuw af :-D Al roepend "wie was da? komt er dan uit, hé?"... tja, iedereen was weg. Good busy! De Witte had em bekan effe gezegd dat em maar naar ons mocht uitpakken :-)
Bon, daarna den overschot van de pitta (1.5kg) opgegeten en nog wa chips. Tegelijkertijd nog wa Grimbergens achterover gekapt én aan een fleske single malt begonnen.
's Zondags nog wa geBuzzt en opnieuw naar 't zwembad. Maar 't was pokkedruk :-( In de late namiddag hebben we traditiegetrouw een BBQke gedaan en daarna zijn Cabuske en Bartje doorgereden (wegens werken op maandag). De rest (Manolito, de Witte, Bombero en Rafke) zijn nog effe naar 't zwembad getrokken. Wijze beslissing want er was al keiveel volk naar huis.
Gisteren stond er opnieuw een loop van 60 min op 't programma... en hier komt de verrassing. 'k Was eigenlijk nog stikkapot en had helemaal geen zin. Dus ben naar de fitness getrokken met het idee van toch maar een half uurke te lopen... uiteindelijk heb ik gewoon mijn 60 minuten uitgelopen aan 7 km/u. En op 't einde héél effe in 't lichtrood gegaan. Maw, ongelooflijk goed gezien de omstandigheden (héél weekend zuipen en vettig eten)!
Op 't werk kreeg ik een paar andere verrassingen te verwerken... één iemand is ontslaan (bij de klant) en een andere (eveneens bij de klant) is zelf opgestapt. Daar gaat nog een staartje aan groeien vrees ik...

Geen opmerkingen: