dinsdag, maart 13, 2007

straffen toebak

Na eerst tevergeefs zo goed als àlle "front end" oplossingen uitgeprobeerd te hebben, uiteindelijk toch een oplossing gevonden voor 3 nieuwe KPI rapportjes... zij het in de "back end". Soit, ni getreurd, 't marsjeert "comme il faut". Maar 'k heb ook slecht nieuws. Eén van de nieuwe requirements... impossible in the current version of BW. Eventueel mits een mega work around én een aantal restricties, kunnen we wel iets forceren, maar 't gaat ni 100% zijn wat ze willen.
Na 't werk een uurke gaan lopen ZONDER in 't rood te gaan. YES!!! 'k Was een beetje bang dat het te vroeg zou zijn na het MTB avontuur, maar blijkbaar niet. Zowel de benen als 't hartje konden goed mee vandaag.
Vervolgens richting broer Bart gereden, want 'k was babysit van dienst vanavond. Aldaar rap een paar boterhammekes in m'n kaske geslagen (amai... reuzehonger, zenne), 't superneefje slaapwel gewenst ('t nichtje lag al in haar beddeken), effe met Fien gespeeld (da's den hond en ze had een nieuw speeltje) en daarna laptopke aangezet en gewerkt. Had nog iets beloofd aan een collega mbt een proposal voor een klant van ons. Doeme... da duurde langer dan verwacht, want 'k wou eigenlijk nog wa verder werken aan mijn voorbereiding voor de cursus die ik binnenkort ga geven. Daar heb ik "slechts" een klein beetje aan kunnen werken vanavond.
Al bij al, was 't een produktieve dag... en 'k voel me er goed bij!

2 opmerkingen:

dejerre zei

doen gelijk de echte rafke: onvoorbereid een dagsken tegen de juniors gaan klappen ...

Rafke Magic zei

't is ni alleen tegen juniors da'k moet klappen, hé