vrijdag, oktober 13, 2006

Dilbeek...

...gisterenavond was 't afscheidsdrink van Letman... hij is al een tijdje weg op ons vorig projekt, maar was daarna direkt op verlof vertrokken. Enfin, place to be was het groot genoegen (in Dilbeek dus). Toen ik rond 18u arriveerde (had er al een klein fileke op de Ring rond Brussel opzitten), bleek David nog maar alleen te zijn (officiële aanvangsuur was 17:30). Enfin, onder het motto "met twee is ook plezant", zijn we dan maar in den drank gevlogen ;-)
Een dik half uur later kwamen de ex-collega's (de internen van bij de klant) binnengewandeld. 't Was leuk om hen nog eens terug te zien. Ietske later vervoegde collega Seb ("tichke") ons ook. En al vrij snel werd het tijd om wat voedsel tot ons te nemen... wel handig, zo'n restaurant naast de deur ;-)
Na 't eten, wat trouwens voortreffelijk was, terug de kroeg in die ondertussen was volgelopen. Jawadde... serieus January 17th material!!! Soit, 'k heb de oogskes goed de kost gegeven (uiteraard). Plots arriveerde Mr David en toen was de bende compleet ;-)
't Deed zeer vanochtend... maar de gedachte aan morgen maakt alles weer goed ;-)

1 opmerking:

David aka Letman zei

Fijne vakantie, laat het je smaken!