maandag, augustus 11, 2008

Virginia

Yup, back in Sterling. Twee weken deze keer. Allé, 't is te zeggen... twee keer vijf dagen. Gisteren voor de verandering eens een "vroege" vlucht genomen. Alles ging vlotjes. Ondanks de "paniek" vlak voor ik thuis vertrok. Toen ik m'n koffer richting voordeur wou verplaatsen, viel me op dat die nogal aan de zware kant was. Dus, rap geopend en m'n tweede broek eruit gehaald samen met m'n laptopstand. 't Was al een pakje lichter. Ondertussen een ciabattake in de oven met mozarella en tomaat. Dan viel m'n frank dat ik m'n medicatie niet bij had (laatste dagen terug last van hooikoorts en een beginnend vallingske). Dus rap in de handbagage. Drie minuten later viel m'n frank dat m'n handbagage vol dingen stak die er niet mogen inzitten (haargel in een grote tube, hand "sanitizer", medicatie, ...). Dus rap herschikken en opnieuw de koffer open. Ondertussen was m'n broodje klaar en heb dat dus snel, snel naar binnen gespeeld. Rond 14:40 ben ik dan eindelijk vertokken. M'n gps gaf een "file" aan in de "downtown area" (was trouwens ook via lichtborden naast de weg aangegeven), maar eigenlijk viel dat héééél goed mee. Dan op de Economy Parking (voor periodes langer dan een week)... m'n eerste keer. Megagroot natuurlijk. 'k Sta dan ook vrij ver. Enfin toen ik bijna aan de terminal was, viel een andere frank ('k heb er precies nog veel)... m'n giletke lag nog op de achterbank. Enfin, terug naar de auto gecrossed (en alzo een blijn opgelopen aan de kleine teen van m'n linkervoet want m'n sok zat ni goe). Enfin, check in ging vrij vlot en zelfs Security ging snel deze keer. 'k Was zelfs ruim op tijd aan Gate 12B. Dus tijd voor een "kakske" :-)
Daarna een fleske water (750ml) gaan kopen en een Sudokoboekske. Maar veel tijd was er niet... de vlucht was als het ware op tijd :-)
'k Zat op stoel 14D... zalig, aan een exit. 'k Kon m'n benen "letterlijk" strekken!!!
Vermits we op tijd vertrokken waren, zijn we ook vroeger aangekomen (ze houden altijd wat "speling" op de eindtijd). De bagage was ook op tijd... mijn koffer rolde als 7e van de band. Geen wachtrij voor de taxi's, dus taxi in en hopla... op weg naar de Courtyard Marriott. De taxichauffeur had precies een zware voet, want 'k ben er nog nooit zo snel geweest.
'k Was zelfs op tijd voor de 8 o'clock movie "School of Rock".

Geen opmerkingen: