woensdag, juni 20, 2007

Snertsoep!!!

De jonge Duivels hebben net hun halve finale verloren tegen Servië :-(
Sehr speißig want wat een talent zit er in die ploeg. De goal van Servië was, ondanks de knappe trap van de Serviër, een beetje verwarrend. Spijtig voor Bailly, want 't was voor ne keeper geen gemakkelijk balleke.
Soit, ondanks het niet scoren van de Belgen, heb ik toch niets dan lof over voor deze gasten. Zelfs voor Van den Borre... 'k snapte tot vóór dit tornooi eigenlijk niet wat sommige mensen in hem zagen. Maar in deze ploeg komt hij blijkbaar véél beter tot z'n recht dan bij Sporting (of bij de grote Duivels). Ook schitterend werk van de verdediging met vooral Sepp De Roover. Wow, zalige verdediger! Doet me denken aan de gouden jaren van Gerets. Ook Vertonghen, Vermaelen, Pocognoli en Lombaerts verdienen een stevige pluim. Qua middenveld ook pure klasse: Blondel (hoewel soms iets té smerig), Fellaini, Haroun, De Mul, Martens... allemaal goeie voetballers. En voorin, Mirallas... in één woord: nice (of is 't lille)!
'k Ben waarschijnlijk nog een paar namen vergeten (moet hier eerlijkheidshalve vermelden da'k niet alle wedstrijden heb gevolge), sorry daarvoor.
Anyway, there is hope for the future!

Geen opmerkingen: