zondag, november 09, 2008

bezoekjesdag 1

Gisterenochtend gaan ontbijten in Wavre met een oude bekende vanuit m'n UWP tijd, Mr Lux, en z'n gezin. 't Was een aangenaam weerzien. Z'n twee zoontjes zijn coole gasten, net als hun vader!
Daarna zijn we richting Gent gereden om m'n kersvers nichtje te gaan bezoeken. Wow, ons Jaanake is een schoon meiske!!! En schattig, ni te doen. Bovendien zat ze precies graag bij de nonkel op de schoot ;-)
Daarna ging het richting Kallo om één van m'n petekinderen te gaan bezoeken. In 't begin waren hij en z'n oudere broer tamelijk verlegen, maar na een tijdje moest Raf mee komen helpen met het bouwen van een mega LEGO toren. 's Avonds hebben we daar kaas en brood gegeten... kon ni beter!!! Dà zijn het soort dingen dat je 't meeste mist. Wat soms "héél gewoon" lijkt, is bij mij plots verheven tot "ware culinaire hoogstandjes". Raar, hoe ge bepaalde dingen meer begint te appreciëren als je van huis weg bent (geweest).
Straks trekken we naar Wilrijk en daarna naar 't Kiel. Hopelijk spelen de Rouches niet zoals afgelopen donderdag (bangelijke match trouwens), want dan gaat het een avondje in mineur worden. Maar, het purperen hart blijft slaan ;-)

Geen opmerkingen: