donderdag, november 20, 2008

kickin' some serious ECC butt

Oh yeah, I'm back! Gisteren "troubles in the nation's capital" en Rafke werd "to the rescue" geroepen. Na wat onderzoek (en opzoekwerk in de SAP online help), heb ik vandaag de nodige wijzigingen aangebracht in ECC (wat eigenlijk helemaal mijn domein niet is). SmartForms... 'k had er al eens van gehoord, maar nog nooit meegewerkt ('t is pas uitgevonden toen ik al overgeschakeld was naar Business Intelligence). Enfin, ondertussen kent die materie ook geen geheimen meer. Serieuze verbetering van SAP trouwens, want de oude "layout sets" waren een regelrechte ramp. Nu is alles properkes geïntegreerd (zelfs met MS Office 2007). I'm impressed!
Bon, 't is tijd voor een kleine wandeling in de kou (4°C op dit moment, vannacht -2°C en morgen sneeuw... yep, u leest het goed: SNEEUW) richting hotel. Dan nog eens lopen, want da's veel te lang geleden. 'k Zal maar stillekes aan beginnen en een fietssessie inlassen om mogelijke blessurekse te vermijden (de benen hebben nog last van de vlucht trouwens). Hasta la pasta!

1 opmerking:

Inge zei

Hier voorspellen ze ook sneeuw, maar voornamelijk in de Ardennen. Het is hier ineens ook wel veel verkoud. Heb net Louis afgezet in de nieuwe crèche. Hij is vandaag voor de eerste keer in de grootste groep, maar hij zag het niet echt zitten...