maandag, mei 22, 2006

Ici Paris

Salut à tous! Yes, yes... we zitten terug in the city of love (tiens, tiens... daar heb ik nog altijd NIKS van gemerkt... tenzij vanochtend die mooie glimlach van Aussie en de bijhorende woordjes "it's so nice to see you here again"... grrrrr). Ditmaal in een nog grotere kamer als het ware ;-)
Bon, vannacht wakker geworden van een toch wel vreemd geluid... lap, een "fit" in den airco. Maw 't was daar fameus aan 't lekken. Soit, dan maar een vuilbakske eronder geplaatst. Vervolgens nen tijd wakker gelegen van het geplens op de vuilbakbodem ('t is ne metalen) en daarna de vuilbak gaan verschuiven omdat er nog een extra lekske was bijgekomen. Vanochtend waren het er al zes (yep, 6!!!!). Soit, ze gaan er vandaag eens naar kijken.
Bon, 'k ga er hier eens invliegen. Heb net ne frisse Minute Maid op, nu nog rap een Knorr Vieke en de vitamientjes zitten er alweer in voor vandaag ;-)
Oh ja, de fitness 's morgens... geen goed idee (veel te moe)... 't zal dus 's avonds worden!!! 'k Kijk er wel naar uit.

2 opmerkingen:

David aka Letman zei

Ik heb dat ook al eens voorgehad (maar dan in een kamer van onder de 10EURO/nacht ergens op een Grieks eiland) - kan gebeuren zeker?
Tip: handdoek in vuilbak leggen tegen het lawaai ;-)

Rafke Magic zei

nice one... maar uwen tip is te laat gekomen ;-)