dinsdag, mei 09, 2006

Team Building

Wow, zaterdag was 't een Cernum team building day in d'Ardennen! Geen survival toestanden echter, maar enkele ludieke opdrachtjes in teams van ongeveer 10 personen. 't Was keigoe weer en de sfeer zat er al direkt in (tenminste toch in ons team... maar 'k vermoed ook in de andere teams). De opdrachtjes hadden allemaal hadden als rode draad "zintuigen". Mijn favoriete opdracht was die van de smaak... bier en kaas... hehe. Mijn favoriete trappist was ook van de partij... Rochefort :-P
Soit, daarna hadden we nog wat opdrachtjes uit te voeren voor onze managers waarbij we hen een tegenprestatie mochten opleggen (ze gaan voor ons nen BBQ doen en ze mogen géén hulp inroepen).
Vervolgens was er een "mistery guest". Niemand minder dan Marc Herremans (http://www.marcherremans.be/homepage.htm) en zijn coach deden ons hun verhaal. CHAPEAU!!! Dieje gast verdient respect! Ge moet zijn website maar eens bezoeken. Enfin, zo'n speechke doet u wel ff met uw 2 voetjes op de grond terechtkomen... 'k kan u verzekeren, het slechte nieuws dat ik hier (Parijs) nog 2 weken extra moet blijven, was plots bijlange zo slecht niet meer. Er zijn erger dingen.
Daarna werden we getrakteerd op een BBQ en achteraf free booze... voor de collega's een gouden tip: zit NOOIT naast Kris tijdens "drinking games"... want dieje gast is daar vééééél te goed in ;-)