donderdag, mei 11, 2006

Yeah baby, yeaaaahhhh!!!

Hmmm... dag slecht begonnen: ni goe geslapen, de nieuwe favoriete "breakfast waitress" (een Aussie girl) was er ni, en dan nog wat dingen die niet werkten hier... om zot van te worden!!!

Allé, na een halve dag te suffen op een op 't eerste zicht onverklaarbaar fenomeen, uiteindelijk toch "het licht" gezien aan 't einde van de tunnel. 'k Heb een beetje moeten "foefelen" met de gegevens (voor het technisch publiek: we hebben data van BW PRD opgeladen in BW DEV en voor 0CRM_PROD heeft dit uiteraard nieuwe GUIDS gegenereerd met alle gevolgen van dien... geen master data beschikbaar dus). Enfin, 'k mag nog altijd een beetje foefelen van mijn vrienden bij security (maar 't is ondertussen extreem ingeperkt) en heb dus een paar produktjes manueel aangepast. Daarna de fameuze "DN" test gedaan voor onze vrienden in Parijs en guess what??? It frickin' works!!! Beter nog... 't werkt zelfs ongelooflijk vloeiend ook :-)
Om het in de woorden van de Cabus te zeggen: "Rafke is goe!"

Straks gaan we eten met de collega's hier... hopelijk niet te laat, want gisteren kon ik niet slapen van het verteren (pas rond 20:30 gegeten). Allé, life is good again :-D

Geen opmerkingen: