vrijdag, mei 05, 2006

internet via tv

Gisteren eens iets geprobeerd in 't hotel... internet via den tv. Wat een grap. Er ligt een "draadloos" keyboardje, met 3 knopkes die als "muis" functioneren. Het "scroll" knopke was heel ongebruiksvriendelijk. Ok, dan het scherm... popups werken al niet (dus, bey bey webmail en bye bye MSN Webmessenger). De breedte van de internetruiten wordt ook niet aangepast aan de breedte van 't tv'ke :-(
Enfin, 't was dus een grote teleurstelling. En niet voor herhaling vatbaar. Volgende week mijne laptop van 't werk meepakken (bovenop die van de klant) en vanuit de Radisson 's avonds aanloggen op MSN Messenger ("tinternet" is daar trouwens gratis).
Allé, straks terug naar Belgenland... eerst langs de ouders passeren, dan rap uitpakken en ff douchen, vervolgens naar een optreden van mijn ex-groepke (Lust Off) gaan kijken, dan mijn bed in, want morgen moeten we al om 10u in Spa zijn (voor een team building activiteitendag). We blijven ginder maffen en zondagnamiddag rap rap naar huis en opnieuw pakken voor een weekske Parijs (trein vertrekt om 17:57 in Baarechoem Sta-sjon).

Geen opmerkingen: