zaterdag, september 09, 2006

conditie

Gisteren, met lichte tegenzin, maar dankzij de afwijzende blik in de ogen van mijn team leader (thx, by the way) toch maar gaan fitnessen na 't werk. 't Was een "vermoeidende" dag geweest. Voormiddag was gevuld met meetings mbt een nieuw project (iets waar onze pa ooit nog mee begonnen is trouwens), vervolgens snel een glaske bubbels naar binnengewerkt op de aansluitende receptie en een klein sandwichke met rosbief meegenomen voor onderweg. 't Was de Luc zijne verjaardag (net 18 geworden zoals hij zelf beweert... moet enigszins met een serieuze korrel zout genomen worden) en hij gaf nen drink "bij de Paters". Man, man... de term "slechte bediening" zou wel eens kunnen meedingen naar "the understatement of the year award". 'k Denk dat we zeker anderhalf uur op ons eten hebben gewacht. Ondertussen waren er al een paar drankbestellingen in de mist gelopen, foutief aantal onderleggers & bestek geleverd, etc... Toen het eten eindelijk kwam ('t was bijna half twee), zei de dame "plots": "kan degene die da broodje gezond besteld heeft, iets anders kiezen... want ons tomaten zijn op". D'OH!!! Da was ik dus... de enige die een broodje besteld had (omdat het snel zou gaan) en 'k werd dus als laatste bediend. Enfin, zo zag het er naar uit tenminste. 'k Bestelde dus snel een broodje tonijn met sla en worteltjes (zogezegd de enige groenten die ze nog hadden), na alweer een klein kwartier komt ze af met een broodje tonijn met sla en tomaat?! En hun tomaten waren op???? Goe bezig!!! Ondertussen had de Luc (de jarige dus) nog altijd niks gekregen. Blijkbaar had ze de twee streepkes naast de "vuile vent" (vol-au-vent) ni gezien. Ze kon nog rap ne nieuwe maken, maar voor Luc hoefde het ni meer. Twee minuten later komt ze terug met de vraag of hij dan een omelet wou, want da was nog over :-D 'k Schweeret... 'k kon mijne lach ni meer inhouden!!!
Anyway, in de namiddag wa onderzoekwerk verricht (BW business content voor "service" - zit dus verspreid onder 4 modules, nl. CS, QM, PM en SD). En nog ff naar een probleemke van de "Gust" gekeken ;-)
Bon, to the point nu... ff naar huis gereden voor een klein "barryke", sportzak aldaar ingepakt en doorgereden richting fitness (Sportopolis). Aldaar toch maar eventjes 50 minuten getrained en 'k had als het ware moeite om mijn hartslag boven de 130 te krijgen?! In totaal heb ik zo'n 443 kcal verbrand (50% vet) en uiteindelijk (op de laatste oefening) toch ene maximale hartslag van 155 behaald (da's trouwens het doel van dat toestel... geleidelijk aan de hartslag naar boven jagen... probleem was dat die niet onmiddellijk mee wou, waardoor de "wattage" van het toestel ongelooflijk hoog ging... allé, naar mijn normen toch). Dus ofwel had ik een goeie dag ofwel begint de conditie stillekes aan terug in orde te komen. We gaan dus verder op dit elan.
Net nog eens 't fietske uit de garage gehaald en richting ouderlijke huis gefietst. Da's dus alweer een goei 300 kcal verbrand. Morgen ga 'k langs de erfgenaamkes passeren met 't fietske!

Geen opmerkingen: