maandag, februari 19, 2007

wat een weekend...

Vrijdagavond was 't quiz van 't werk en Rafke had beloofd dat hij zou "tappen". Na mijn dagtaak richting Wezembeek-Oppem gesjeest (want daar was het te doen). Nog rap effe met Letman en Sas wat tafels en stoelen goedgezet, de bar "in elkaar gestoken" (Gerronimo heeft ook geholpen als het ware) en de frigo's gevuld. 't Was een plezant avondje met serieus wat Bloggers (Letman, Gitaar, Fillet, Filoe, deJerre als quizmaster zelfs, ...), best wel cool om een aantal van die namen eens in levende lijven te mogen ontmoeten ;-)
Soit, zaterdag bleek dat "Jurgen" terug goe bezig is... en hoe? Met maar liefst 3 prachtdoelpunten tegen FC Brussels en nog een hoop knappe assists en bewegingskes heeft hij het Kielse publiek nog eens een toffe avond gebracht. Hij was niet alleen trouwens, Sterchele, Colman, Losada, Roelandts, De Roeck, VanDooren, Luciano, ... eigenlijk waren ze allemaal goe bezig!!! Den Beerschot is terug, zegt da Rafke het gezegd heeft. Speißig dat we niet tegen Sporting zó en met deze opstelling gespeeld hebben. Marc, als ge meeleest... hou deze ploeg nog maar effe aan. Don't change a winning team, bro!!! Daarna in 't Spant nog wa cola lightjes gaan drinken (Rafke was bob).
Gisteren hebben de de eerste échte meeting gehad mbt 'de choco' zijn vrijgezellenavond. In ons oud stamcafé (de Passe Vite), alwaar schoon volk aanwezig was (Véroke... ge zag er weer goe uit, grrrrr) en de pintjes fris waren ;-)
't Beloofd een tof avondje te worden binnen een paar weken... maar 'k mag niks vertellen, hé :-D

Geen opmerkingen: