zaterdag, mei 19, 2007

Vienna...


...was de thuisbasis voor Sapphire 07 (een heuse SAP beurs). EVC en ikzelve hadden de eer om het management van Cernum te vergezellen naar dit evenement. KM was eveneens uitgenodigd, maar had téveel werk en heeft zodoende afgezegd.
Bon, wij dus maandag in de vroege namiddag vanuit Zaventem vertrokken richting Wenen. Jawadde, 't was ginder al direkt een frakske warmer als in den Belgique. In 't hotel aangekomen, waren we met z'n allen aangenaam verrast door de grootte én de afwerking van de kamers van het
Suitehotel. De inkomhal had nl. doen vermoeden dat het eerder pover zou worden. Niets was minder waar. Dit is één van de betere hotelkamers uit m'n carrière (en 'k heb al wat hotelkamerkes gedaan voor 't werk). Enige minpunt waren de KEIharde matrassen, want daar ben ik persoonlijk niet zo voor ('k ben een Swissflex met 5-zone matras gewoon).
's Avonds ben ik met EVC op stap gegaan en hebben we, als het ware, ergens in een Italiaans restaurantje een tête-à-tête gedaan. Lekker eten, plezant personeel, af en toe een aangenaam windje én leuk gezelschap. Thx Rikkie!
De volgende dag was 't beurstime... 't werd al vrij snel duidelijk dat dit meer iets voor sales people en suit boyz is en niet zo zeer voor consultants zelf. Enfin, we hebben er wel coole gadgets aan overgehouden én een indrukwekkende "read your mind" show gezien op de stand van Netapp (ere aan wie ere toekomt). 't Was op een bepaald moment zelfs Spooky. Anyway, we hebben ons daar wel geamuseerd en 't eten was gewoonweg àf!
Oh ja, in 't midden was er ergens een soort van afgebakend caféke, met het volgende uithangbord (er hingen in totaal zo'n 10 bordjes denk ik) dat bovenaan deze tekst prijkt. 'k Vermoed dat die eerst "r" er niet in thuis hoort, want iedereen die het etablishement betrad, moest nl. betalen :-D

Geen opmerkingen: