woensdag, mei 07, 2008

First business day in the ATL

Gisteren was een "busy" day... 's morgens een paar emails checken, papieren nalezen en dan "apartment hunting". Eerst hebben we een paar appartementen van m'n lijst ('k had op voorhand al wa gesurft) bezocht. Wow, een paar beauty's! Daarna kwam m'n toekomstige chef met de vraag waarom er op m'n lijst niets in de buurt van 't kantoor stond? Goeie vraag... no idea eigenlijk. Enfin, daar dus eens naar een "Gables" gaan kijken. Da was als het ware nog beter... één van de twee fitnesszalen is een pak "more upscale" dan de Go Fit in Aartselaar!!! Er zijn ook twee poepchique zwembaden, tennisvelden, etc... 't is wel iets duurder daar het in een "interessantere" omgeving ligt. Dé mall is recht over de deur... letterlijk. Er is ook een "Marta" (soort van trein/tram die o.a. 't vliegveld én downtown aan doet) stop vlakbij. Supermarkten zijn ook vlakbij, dus perfekt voor als er eens bezoek is ;-)
Vervolgens zijn we gaan lunchen in Season's 52. Een restaurant waar elk menu < 400 kcal bevat. Héél veel groenten dus, en kip en vis ipv rood vlees. 't Was lekker én bovendien gezond. In de namiddag was 't terug bittere ernst, met een hele hoop papierwerk en m'n eerste "opdracht" voor Alti Inc.
's Avonds wa gaan fitnessen in een hotel waarmee het hotel waar ik verblijf een "deal" heeft. Viel enorm tegen, maar toch m'n "exercise" gehad. Daarna was 't eten en vrijwel onmiddellijk "bedtime".

Geen opmerkingen: