vrijdag, mei 09, 2008

Quattro...

Vanochtend was het tijd voor slecht nieuws... eerst de verschillende berichten over de dood van "dé Swa" en daarna niet zo positief nieuws bij de Social Security Agency. 'k Mag pas ten vroegste dinsdag een aanvraag indienen ('k moet minstens 10 dagen in de US verblijven). Blijkbaar is de informatie van Immigration nog niet verwerkt... en dat in the computer age?! Begrijpen wie begrijpen kan. Soit, ondertussen was al beslist dat ik hier volgende week niet per se hoefde te zijn, dus had ik al ineens een week verlof vastgelegd (it helps when you have friends in the US). Bon, 'k zal dus dinsdag naar de Social Security Agency in Sarasota moeten gaan. Met wa chance is daar minder volk en gaat het rap vooruit zodat ik daarna nog iets van m'n dag heb.
Ondertussen heb ik een beslissing getroffen mbt m'n toekomstige woning. De keuze was ni gemakkelijk, maar deze lokatie is gewoon perfekt! 't Was iets duurder als de anderen, maar 't is z'n geld wel waard. Nu nog beslissen welke meubels (heb al een eerste idee, maar ga morgen nog een tegenbod vragen op een ander) en da's van de baan.
't Enige wat me nog rest dus is... nen otto. Dà gaat lastig worden om te kiezen :-S Wat ge hier allemaal ziet rondrijden... ni te doen ;-)
Ah ja, 'k heb ondertussen ook een Amerikaanse "cell phone" (met nummer uiteraard). En dat voor een "nobody" (zonder social security number ben je hier nl. niks, nada, zilch). Good busy, hum? Ondertussen heeft dat ding nog ni stilgestaan. Heb al een aantal interviews via m'n nieuwe "werktuig" afgewerkt én ook een heel belangrijke face-to-face. Die meeting was met de twee partners van een firma hier... de ene is Belg, de andere een Fransman. En? Blijkbaar hebben we in onze netwerken een aantal mensen "gemeenschappelijk". Damn, it's a small world!!!
'k Heb ook contact gehad met m'n manager bij een "oude" klant... én een zeer positieve boodschap gekregen ;-) To be continued...

1 opmerking:

Anoniem zei

Ons Rafke Magic is goed bezig precies in ATL en dan een week werk die verandert in een week verlof !!!! Alle netwerken kruissen mekaar :o) en zo ga je zeker de Usa wereld veroveren. We geloven in jou talent :o)