maandag, februari 06, 2006

Food with a view :-P

Zaterdag nogmaals naar Niagara Falls gereden, want Michelle had die nog niet gezien. Toen we vertrokken was er geen wolkje aan de lucht, maar halverwege begon het ineens te gieten :-(
Soit, toen we aankwamen was 't nog maar "muggepis". Veel beter dan vorige week dus! En 't is aan de foto's te zien ('k heb uiteraard mijn cameraatje ook opnieuw bovengehaald). Na de foto's zijn we gaan lunchen... 't was een "lunch with a view". Hooters baby, yeah!!! Hooters at the Falls. Ons serveuske mocht er wezen... maar er liep ook een vlotte 9 rond (haba, haba). Chicken wings, curly fries, ne Stella en schaarsgeklede babes... 'k voelde me ineens thuis. Tiens, 'k ga eens naar InBev bellen... 'k wil gerust hier voor hen figureren in een spotje ;-)
Anyway, na 't eten zijn we (heel toevallig trouwens) gestopt in Canada One (nen outlet factory store mall). Jawadde, serieus wa geld laten rollen. Maar 't is hier dan ook de moeite. Dan richting hotel gereden. 'k Heb 's avonds naar "Frier Roast with Pamela Anderson" gekeken. De bedoeling was om geld in te zamelen voor PETA, een dierenrechtenorganisatie waarvan Pam de meter is. Ze hadden nen hoop "komieken" ingehuurd om Pam "belachelijk" te maken. Er waren nogal veel flauwe moppen, maar sommige waren wel ok. En Pam zag er sweet uit. En dat voor een vrouw van 38?! Soit, op 't einde mocht ze zelf ff haar woordje doen en, zonder te "zwanzen", da waren de beste moppen van den avond!!!

Geen opmerkingen: