dinsdag, februari 28, 2006

GROTE broer...

Gisteren voor de fun naar de eerste aflevering van Big Brother gekeken... man, man, man, 't belooft weer superspannend te worden... NOT!!! Misschien dat de douchescènes met Kirsten (da blondje) en Anneke nog een beetje interessant kunnen zijn, maar da is het dan ook. Trouwens, Kirsten zit er volgens mij puur in voor een "mediacarrière" of op z'n minst een gratis neus- en/of boobjob.
Oh en er zit nog een koppeltje in die zich minstens 3 dagen moeten kunnen voordoen als niet-koppel. "Da ga wel lukken"... yeah right, ze hadden praktisch dezelfde kleren aan en ze zaten direkt naast elkaar. Goe bezig!
Qua presentatie is 't ook weer schitterend... opnieuw "de Walter" en één van Vlaanderens nieuwe idolen Sandrine (de bijna schoonzus van Anneke van Elsen). Enfin, na 5 minuten was ik SandRRRRRine haaRRRR RRRRReke al kotsbeu!
En dan die zwangere vrouw... djiezes, 22 en alleenstaande moeder die ff op tv wilt bevallen?! Hellooooo... what's up with that???
Audrey gaat haar zoontje missen... en maar blijten toen de camera inzoemde op het moeder/zoon afscheid. Kijk mensen, dit is mijne kleine... snif, snif! Mens, doe dan ni mee aan zo'n stom programma, hé!
Bon, 'k ga er ni veel woorden meer aan vuil maken... 't is de moeite echt ni. 'k Ben eens benieuwd wat er vanavond op één is :-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Eva is van 't zelfde gedacht, ivm die zwangere en da mens da mee doet om te winnen, maar hare kleine moet missen...
Idd, blijf dan toch gewoon thuis he.