maandag, juli 14, 2008

bagage

't Moest er eens van komen... m'n elfde "binnenlandse" vlucht zal de geschiedenis in gaan als de eerste zonder bagage. We waren nochtans op tijd ingescheept (ondanks een overvol Atlanta Hartsfield én een hele resem geannuleerde vluchten). In 't midden van de "inscheepoperatie" heeft de chauffeur deze "afgeblazen" omwille van onduidelijkheid mbt ons vertrekuur?! D'OH!! Ondertussen zaten we al met een goeie 40 personen in 't vliegtuig. Bon, boek bovenhalen en ni stressen (ondanks wreed vervelende muziek die dan ook nog véél te luid stond). Soit, een goeie 40 minuten later zijn we dan toch vertrokken.
In Dulles aangekomen, direkt richting bagagecarrousel 14 "gesjeest" maar tevergeefs... na anderhalf uur wachten én kijken naar o.a. een knalgele koffer die daar al meer dan een uur op die band lag (tesamen met nog ruim 60 andere valiezen, rugzakken, etc...) de moed opgegeven en richting Delta personeel getrokken. Daar stond uiteraard al een wachtrij met blije gezichten (NOOOTTTT!!!). Enfin, na een half uur aanschuiven was 't aan mij. 'k Kreeg doodleuk te horen dat m'n bagage gewoon ni vertrokken was in Atlanta?! WTF? Als ze dat wisten, waarom hebben ze dan niks gezegd??? 't Had me héél wat tijd bespaart én 'k had waarschijnlijk nog op tijd naar de Mall (er is er één tegenover 't hotel) kunnen gaan achter een "propere" onderbroek, deodorant, tandenborstel en tandpasta, etc... maar nee. 'k Heb ook nog eens een dik half uur in de wachtrij voor de taxis gestaan. Ongelooflijk, normaal zijn er véél te véél, gisteren... met alle delays in Dulles, kwamen ze één voor één aangereden. Bon, tegen middernacht was ik in 't hotel... moe, stinkend naar 't zweet (nog altijd trouwens mits geen propere kleren en geen deodorant), en hongerig. Rap een pint (allé, binnenkort hebben ze hier misschien écht bier... hehe... InBev RULES) en een mini zakske chips gekocht en naar m'n kamer getrokken.

3 opmerkingen:

David aka Letman zei

Volgende keer eens vragen of hun Bud nog altijd zo smaakt LOL alhoewel de kans dan groter is dat ze dan ook je lichaamsopeningen nauwgezet gaan controleren haha

Anoniem zei

Euhm, het stukske na 'hehe' weiger ik te lezen...

Anoniem zei

late we hope dak da ni voorheb ask naar florida reis vanuit atlanta :D