dinsdag, juli 15, 2008

ff lachen

Heb net een mail gekregen met de "reden" achter het feit dat m'n bagage niet op dezelfde vlucht was dan ikzelf. Man, man, man... écht lachen. 'k Zal een paar fragmentjes citeren:

- "The Federal Aviation Administration (FAA) does not require airlines to
transport the passenger and the baggage on the same domestic flight. Airlines may apply security measures to checked baggage at the ticket counter and after cceptance, which allows them to transport the baggage without the passenger."

==> goe bezig... en hoe kan je da checken? juist... ni!

- "Certain security procedures are required by the United States Department
of Transportation, the Federal Aviation Administration, the Transportation Security Administration (TSA), and governmental agencies in other countries."

==> tja, nogal gemakkelijk om je daar achter te "schuilen"

Enfin, uiteindelijk zijn de gegevens van één of andere ombudsman bijgevoegd, die al direkt een mailtje heeft gekregen.

Nu moet je eens goed nadenken over de volgende situatie: 30 mensen komen aan "zonder bagage". Stel dat het hier idd om "security checks" gaat, dan wil dat zeggen dat 21% (dus een vijfde) van de passagiers (128 main cabin + 16 first class - MD88) "verdachte" bagage heeft? Lijkt het dan niet logischer van die 21% effe apart te nemen en grondig te controleren? Enfin, moest ik instaan voor de veiligheid, en ik heb een vermoeden dat 1/5 van de bagage "verdacht" is... dan zou ik zelfs de vlucht aan de grond houden. Maar ja, 'k ben ook maar een simpel IT consultantje, hé.

Benieuwd wat ik hier nog allemaal ga meemaken...

Geen opmerkingen: