zondag, december 31, 2006

de leste...

...zen de beste!

Allé, da zeggen ze toch... de lesten dag van 't jaar is pertang ni goe begonnen. Opgestaan rond half 12 met barstende hoofdpijn en verschrikkelijke keelpijn :-S
Vervolgens moest ik "unserem Frost" helpen met het herinstellen van zijn satellietschotel (die was door 't stormke van vannacht volledig ontregeld), met als gevolg nog meer hoodfpijn ('k moest van uit de living naar 't dak roepen... en volgens mij begint het gehoor van "el padre familia" serieus achteruit te gaan).
Soit, rap een croissantje en een pistoletje met kip curry naar binnengewerkt, vervolgens een "kattewaske" en richting fitness (sloot vandaag om 14u) voor mijn laatste loop van de week (20 minuten). Ben toch wel weer in 't rood geweest zeker... 't zal een beginnend "ziekteke" zijn (hence the head- and throatache). Straks gaan eten bij de Witte & Sofieke ;-) 'k Ben eens benieuwd. Was eigenlijk van plan om nog eens, zoals vorig jaar, gewoon op m'n ééntje thuis te blijven, maar de Witte was zo vriendelijk om een eenzame uit te nodigen. We waren trouwens achterburen... nu tijdelijk ni meer vermits ik effe terug onder 't ouderlijke dak woon, maar binnenkort dus terug.

Bon, een gelukkig nieuwjaar en geeft er een lap op, hé!

Geen opmerkingen: