woensdag, december 31, 2008

stillekes...

'k Weet het, 't is hier de laatste tijd stil geweest. Wat wilt ge? 't Is crisis, we zaten tot gisterenavond zonder regering, 'k heb megaveel mensen te ontmoeten op een zeer korte periode én... 't is fris aan de vis! Allemaal goedkope uitvluchtjes natuurlijk. Enfin, m'n hoofd stond er eerlijk gezegd niet naar.
Bon, 't Kerstfeest was zalig. Lekker eten (zelfs de dingen die ik normaal gezien niet lust waren lekker), goed gezelschap (toch leuk om af en toe eens met heel de familie tesamen te zijn) en "pakskes" (hoewel die voor mij met enige vertraging zijn gearriveerd, maar 't was het wachten waard). Tweede Kerstdag was eigenlijk "luierdag" (nee, niet die dingen die rond baby's hun poep hangen, maar het werkwoord). Zalig, een hele dag in m'n pyama gebleven :-)
Vrijdagavond zijn we met "dé mannen" nog eens een paar pintjes gaan pakken in Wilrijk (in ons ouwe stamkroeg zelfs). Ook cool. Verrassing van de avond: onze vroegeren Bob die bij binnenkomst ne Mojito bestelde!!! De tijden zijn veranderd :-)
't Was plezant om ze nog eens terug te zien.
's Zaterdags bij één van m'n nichten gaan eten... hmmmmm... de tijd is ook voorbij gevlogen. 't Was al kwart nà één toen we in de auto stapten, hoewel het gevoelsmatig véél vroeger leek. Het eten aldaar was tot in de puntjes verzorgd. Wow!
Vanavond ga'k met m'n Sjoeke vieren... gaat ook leuk worden. 'k Kijk er al naar uit. Maar eerst, nog rap wa verder werken aan een "input"programmaake voor een (verouderd) consolidatiepakket (dat binnenkort gaat vervangen worden trouwens).
Allé, voor alle lezers: een spetterend uiteinde vanavond en een gelukkig Nieuwjaar!!!

Geen opmerkingen: