donderdag, september 18, 2008

it's all good

Ondanks een late lunch (er was teveel volk in 't restaurant op kantoor toen ik naar beneden ging, dus heb ik onderweg naar huis, iets na 14u, twee broodjes gekocht bij Alon's), het leegmaken van de droogkast, het ophangen van de handdoekken in de guest bath room en de kussens voorzien van slopen toch nog op een redelijk tijdstip vertrokken richting "airport". Maar, onderweg was er een accidentje gebeurd... gevolg: MEGAfile op de 85 waardoor 3 rijstroken waren afgesloten. Plots werd het onaangenaam warm in de auto. Vanuit de achterzetels rees de vraag "wat gebeurt er eigenlijk als we onze vlucht missen?". 'k Probeerde me daar niet op te concentreren, maar antwoordde dat je dan de eerstvolgende beschikbare vlucht neemt (wat op internationale vluchten niet zo snel is).
Enfin, zodra we voorbij de "kijkfile" waren, gas planché gegeven en alzo toch nog op tijd aangekomen. J moest extreem naar 't toilet dus die hebben we laten lopen, terwijl A en ikzelf de auto verder uitlaadden. Vervolgens ingecheckt, J moest een beetje bijbetalen wegens "serieus" wat overgewicht, naar de security check en dan ineens naar de E gates. Ze waren net op tijd... "we are boarding zone 5" klonk al door de luidsprekers en J&A hadden zone 3.
Vandaag vernomen dat ze eigenlijk nog niet gegeten hadden. Good busy. If only they had told me. Enfin, bon, soit, vervolgens naar gate B08 gegaan voor m'n eigen vlucht. Die viel trouwens goe mee. Een nieuw (pocket) boek gekocht en een fleske water alvorens te boarden.
Uiteindelijk had E toch nog een "deftig" hotel gevonden ;-)
Enfin, na een moeizame werkdag (vol met "kevers"), naar 't hotel gereden met Nr2 van de groep waartoe de firma van de klant waarvoor ik werk behoort, en de vice president IT. En nog ff met beide heren aan den toog gaan hangen. Sweet!

3 opmerkingen:

Rik zei

Ondertussen zijn die goed moe aangekomen en is SC2 op de luchthaven aan het aanschuiven???
Die vertrekken hier plaatselijke tijd om 12:10 en hopen tegen 20 uur lokale tijd bij jou te zijn...

Rafke Magic zei

heb nog altijd geen nieuws... zit in de hotelbar te wachten op mijn avondeten

Rafke Magic zei

allé, ondertussen zijn ze aangekomen ;-)