dinsdag, september 02, 2008

Labor Day

Vandaag m'n tweede "holiday" in de States! 't Was nodig. Vanochtend nog eens uitgeslapen en daarna rustig ontbeten en ff tv gekeken. Vervolgens m'n jongste broertje gebeld om hem een gelukkige verjaardag te wensen, daarna m'n ouders en vervolgens m'n sjoeke. Dan rap douchen en "on the road". Morgen komt de "September Crew 1" aan (J & A) en de "guest room" was eigenlijk nog ni helemaal in orde. Geen probleem hier op een feestdag, want... alle winkels zijn open, sterker nog... 't zijn overal solden :-)
Enfin, de extra's voor de logeerkamer gekocht, een paar extra boodschappen én een wireless router (die ga 'k morgen proberen te installeren) zodat de "crew" vanuit hun kamer op 't internet kan ;-) (en ik in 't vervolg vanuit de zetel kan bellen met het thuisfront ipv in m'n slaapkamer/bureau).
Na dat alles, ben ik een dik uurtje gaan fitnessen. Eerlijk gezegd, tegen m'n zin, maar... 't deed enorm deugd. Twintig minuten gelopen, twintig gecrosstraind en tien minuutjes gefietst om de benen "los te gooien". Daarna nog wat met gewichten geoefend en vervolgens aan m'n avondeten begonnen. Tussendoor de "guest room" volledig in orde gebracht en gedouchet.
En net, de "season's premiere" van de nieuwe "Prison Break" gezien. Man, man... 't is écht goed (en ik was tot vorig jaar géén fan van deze serie)!!! 'k Weet niet hoe lang jullie er nog op moeten wachten, maar 't is in elk geval de moeite waard. 't Enige dat ik kwijt wil, is dat er een nieuwe sponsor is. Toyota. Valt misschien niet voor iedereen op, maar mij viel het op na 10 minuten. Soit, op zich is dat geen erg, zolang ze niet gaan overdrijven natuurlijk.

1 opmerking:

Inge zei

Eerste schooldag was chaotisch zoals gewoonlijk, klas van 23 jongens eerstejaars waarvan een stuk of 7 "normale". En SURPRISE, ook nog een nieuw handboek voor geschiedenis waarvan ik niks wist, dus nog 2 extra uren voor te bereiden per week, dus in totaal 6 per week met Nederlands erbij. DRUKDRUKDRUK
Viktor bij superlieve juf Mieke