zaterdag, september 27, 2008

MTV unplugged?

Adrei!!! En ni alleen MTV... alles was unplugged... digital cable én internet. Tof! Dan komt ne mens eindelijk thuis na vlotjes 2,5 uren vertraging "due to mechanical problems". Da's trouwens echt wel een boodschapke om met vertrouwen op 't vliegtuig te stappen. En plus, keiveel turbulentie en dan begint ne mens z'n brein (allé, toch dat van mij) tegen 200 km/u te razen. Gedachten als "tiens, en als er met dit vliegtuig nu ook zo'n mechanical problem is?" en "hmmm... da was precies die val zoals in de Tower of Terror... is dat de bedoeling in een vliegtuig?" gaan razendsnel door je hoofd. De mens naast mij stonk bovendien uren in de wind. Die had precies al een week ni meer gedouchet. Plezant zenne!!!
Enfin, genoeg gezaagd. M'n bagage was vrij snel op band 4, weliswaar kletsnat (waarschijnlijk in Washington effe op den tarmak in de gietende regen blijven staan). Vlug naar parking level 3, rap betaald aan den automaat en dan "op zoek" naar m'n auto :-) Een kwartierke later kwam ik aan rij M26 alwaar m'n bolide nog stond te blinken. Vijf minuten later klonk het door het 5.1 Surround System "Are you ready for Den Dikke Lu?". Niiiiccceeee!!! Dé Clement Peerens Explosition. Toen ik op de 75 en de 85 reed moesten de mensen naast mij gedacht hebben "wa's da voor ne rare", want ik was ofwel keihard aan 't lachen met sommige songteksten ofwel zwaar aan 't meebrullen op "gij se lillek foewrwaaf" :-) Nostalgie!!!
Een goei half uur later was ik thuis. En toen kwam dé ontdekking. Geen cable?! WTF? Rap de laptop bovengehaald... en idd, geen internet. CRAP!!! Vanochtend ff gaan informeren bij de "leasing office" of er nog andere mensen met klachten over Comcast zijn in "den building". "No, not really. Why?" klonk het. Enfin, m'n beklag ff gedaan. Vervolgens met m'n verse broodjes (gaan halen bij Alon's) naar huis en aan m'n ontbijt begonnen. Plots telefoon. 'k Nam op en aan de andere kant van de lijn was Mandy van de "leasing office". Er was een Comcast mens aanwezig om in een andere "unit" een installatie te doen en die zou eens ff langskomen. Wat bleek nu?
"Sir, your cable has been disconnected. Did you pay your bills?".
KOPSTOOT, LAP, KLETS, KNIESTOOT... "but of course I did!"
"Ouch... grrr... djezus kraajst... anyways, yours wasn't labeled, so I labeled it and switched it back on."
"Thanks, sir!"
Bovenstaande is licht overdreven natuurlijk. Die kniestoot... da's er een beetje over :-D
Enfin, bon, soit, 't marsjeert weer én 'k heb net gevideochat met m'n Sjoeke! Dat deed deugd. Bon, nu rap ne was insteken en "kommisjes gon doeng".

Geen opmerkingen: