vrijdag, september 05, 2008

omg

Daarnet naar een outlet mall (North Georgia Premium Outlets) geweest met twee grietjes. 't Was een kleine 40 mijlen van hier... en 't was file :-S
Enfin, rond 17u vertrokken en pas rond 19u aangekomen. En dan... ni te doen. Winkel in, kleren passen, mensen uitlachen, foto's trekken van meisjes in een stom mauve pakske, nog wa kleren passen, ikke ff zagen en dan naar de volgende winkel. Enfin, zelf niks gekocht deze keer (uitgezonder een Ceasar Chicken Wrap als avondeten - de meisjes hebben een dégoutante pasta gekocht bij Sbarro's).
Daarnet de frigo zoveel mogelijk leeggemaakt, maw van alles en nog wat gegeten en gedronken (de fles bubbels is bijna leeg). En ik ben klaar om te gaan maffen... koffer is ingepakt (met uitzondering van m'n toiletzak), immers morgen gaan we naar Disneyworld! Oh yeah!!! Blijkbaar is er voor morgen slecht weer voorspeld in Orlando... damn, want da's onze "zwembaddag". Enfin, duimen dat het in de late namiddag/vroege avond "droog" blijft... en anders gaan we in de regen zwemmen ;-)

2 opmerkingen:

Rik zei

Ik hoop voor jullie dat het weer wat verbeterd dan. Hier is het zonnig maar af en toe zwaar bewolkt want er is veel wind en we zitten met een temperatuur van rond de 21° C.

Rafke Magic zei

héél 't weekend tss de 34 en de 36 gehad ;-)
we zijn moeten gaan "schuilen" in de verschillende Disneyshops om af te koelen :-)