zondag, september 28, 2008

probleemke

Gisteren na 't ontbijt (en na het laten fixen van m'n Comcast "issue"), aan m'n dagtaak begonnen. Op de agenda stond het volgende: tanken, Target (boodschappen), Circuit City & Best Buy (fototoestel) en The Apple Store (nieuwe in-ear earphones). 'k Stap nietsvermoedend in m'n wagen en verlaat de parking langs de "achterkant", immers zo kom je direkt uit bij het Exxon station op Ashford Dunwoody. Tot m'n grote verbazing was de zij-inrit afgesloten met "tape"?! Enfin, dan maar langs de "hoofdingang", maar wat bleek? 't Was "file". En niet zomaar een file, neen, file voor 't naftstation. WTF? Blijkbaar was de hoofdingang eveneens afgesloten, op één na, maar daar stond een medewerker het verkeer te regelen. Een kwartier later was 't eindelijk aan mij om "op te rijden" en toen ik me voor een pomp zette, bleek dat die "sold out" was. Effe rondkijken leerde me dat in elke pomp énkel nog "regular" beschikbaar was (normaal heb je 3 verschillende soorten beschikbaar). Blijkbaar is er momenteel een schaarste in Georgia! De prijs mocht er ook wezen 4,10$ per gallon (voor regular, hé).
Bon, daarna richting Target voor wat boodschappen, die ik daarna onmiddellijk thuis heb afgezet ('t is hier nog té warm om 't allemaal ff in de koffer te laten liggen).
Vervolgens naar de mall (da's vlakbij immers), maar de nieuwe in-ear earphones zijn nog niet beschikbaar. Op de terugweg naar de parking ff naar de benedenverdieping gekeken en op een "pleintje" stonden er serieuze boekenrekken. Tiens, eens ff gaan kijken dus. 'k Heb uiteindelijk 7 boeken gekocht (waarvan 4 hard covers) voor een totaal bedrag van 13$! Van ne goeien deal gesproken.
Vervolgens naar Circuit City en Best Buy op zoek naar een nieuwe camera. Uiteindelijk is m'n keuze gevallen op de Panasonic Lumix TZ5. Cool machientje!
Bon, daarna was 't tijd voor "de grote kuis". Heel de "crib" (met uitzondering van m'n eigen slaapkamer) is grondig gestofzuigd. Daarna was 't blijkbaar tijd om m'n stofzuiger eens een beurt te geven. Heel 't spel uit elkaar gehaald, de container leeggemaakt, filters gereinigd en die laatste dan laten drogen (moet 24u). Tussendoor heb ik een paar "loads" gewassen (m'n eigen kleren, de lakens en kussenslopen van de guest room, de handdoekken van de guest room én m'n eigen handdoeken).
's Avonds een Buittoni pastatje klaargemaakt en met een glaasje wijn naar binnen gewerkt. Op tv was 't Doom (de film). Ni slecht begonnen, maar een vrij zwak einde. Daarna nog ff Facebook gecheckt en dan m'n bed in gekropen ;-)

Geen opmerkingen: