maandag, september 15, 2008

pool day

Na alweer een "full terrorist search" vrijdagavond én een goei half uur vertraging, toch veilig en wel aangekomen in Atlanta. September Crew 1 was al aan 't wachten. 'k Was al blij dat ik geland was, want een goei half uur naast een veel-te-"omvangrijk"-voor-één-vliegtuigzetelke persoon te zitten, allé zitten... half tegen 't raam hangen (gezond voor de rug trouwens) is écht niet aangenaam na een zware werkweek!!!
Anyways, 's avonds naar de Cheesecake Factory geweest. De meisjes wilden dat al lang eens doen. Zalig :-) En dan hebben ze nog nagerecht besteld ook :-D
Anyways, zaterdag was "pool day"... EINDELIJK! 't Was extreem warm en het zwembad koelde goed af. Er was trouwens niet veel volk, dus we hadden 't zwembad voor ons alleen. Toen we met ons "brand new" Mickey Mouse balleke aan 't spelen waren in 't water, vroeg er plots iemand van aan de kant "hey, van waar komen julllie?". D'oh, blijkbaar is één van m'n buren afkomstig uit Leuven.
Anyways, 's avonds nog wat boodschappen gaan doen. Véél te lang trouwens, maar... we hebben een "coole" Halloween winkel ontdekt én een "liquor" store. Zaaalig!!! Ze hebben zelfs dé A'bunahd van Aberlour. En zalige rums en tequilas. Daarbovenop nog een serieuze wijnkeuze (van over heel de wereld). Daarna héél snel naar de WalMart én de Target voor "voedsel".
Vandaag stond een bezoek aan het Georgia Aquarium en The World of Coca-Cola op 't programma. De pinguins, zeehonden en de "lichtgevende" kwallen waren "tijdelijk" niet te bekijken :-S Gaan lunchen in de CNN building (te quireo Taco Bell) en dan naar 't Centennial Park voor de fonteintjes :-) SC1 was KLETSNAT!!! Na 't opdrogen naar huis en hier nog ff de pool ingesprongen. Seffens gaan we eten... alleen maar appetizers :-P
En vroeg slapen vanavond ;-)

Geen opmerkingen: