zaterdag, oktober 11, 2008

ons Britneyke

Gisterenavond, na een zalige vlucht, voorafgegaan door een tamelijk vlotte check-in en security procedure en zelfs nog een half uurtje lezen in een P-magazine (laten overkomen uit België), thuisgekomen en een pastaatje klaargemaakt (vegetarische tortellini). Een (goedkoop) glaasje wijn ("uit een kartonne doewzeke") vergezelde de maaltijd evenals een aflevering van "That 70's show". Daarna was 't tijd voor de op DVR opgenomen aflevering van Prison Break van afgelopen maandag. 't Enige rottige was de ellendige reclame elke 5 minuten :-S
Daarna heb ik nog wat gezapt en "plots" was dé nieuwe clip van "ons Britneyke" op tv (Fox news dan nog): Womanizer. 't Is alvast een catchy melodietje en de clip was wel ok. Las daarnet een kop van 't Laatste Nieuws "Britney volledig naakt in nieuwe clip". Hmmm... ni dus! Op een bepaald moment zit/ligt ze in een sauna, maar de 't is zelfs geen functioneel naakt... alles is proper bedekt met "stoom" (toevallig). Soit, ze heeft "den draad" precies weer opgepakt... wat niet kan gezegd worden van haar jongere zusje (die naar verluid alweer zwanger is... goe bezig). Mama Spears lijkt me persoonlijk de oorzaak van al deze ellende, maar wie ben ik om daar over te oordelen?
Enfin, 't is tijd om een paar verrassingen te gaan halen... hihi.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk verrassingen :o) nog vier keer slapen en ik kan ze zien yes yes.

Inge zei

CJ, sorry dat we nog niks van ons hebben laten horen, maar het is hier al zo hectisch geweest... We zijn je niet vergeten hoor! Als je terug bent, spreken we zeker af!! Groetjes van ons 4!!