zondag, januari 04, 2009

Loft

YES!!! Eindelijk hebben ook wij "Loft" gezien. Vrijdagavond, na aankomst in Oostende en het daaropvolgende inchecken in onze hotelkamer, zijn we eerst een kleine wandeling gaan doen "op den dijk" (Albert 1 Promenade). Wij zijn tot aan de Thermae Palace gewandeld en hebben de omgeving van de "Nieuwjaarsduik", die de daaropvolgende dag zou plaatsvinden, eens geïnspekteerd.
Vermits het bar koud was, zijn we al snel teruggewandeld en we passeerden de brasserie/restaurant alwaar we rond 18u een tafeltje hadden gereserveerd. We hebben er eerste een aperitiefje genomen, want we waren té vroeg. De keuken was nog niet geopend. Na een heerlijke maaltijd (voor m'n Sjoeke, lamsfilet en voor mezelf, hazerug) die werd doorgespoeld met een al even lekkere Margaux, hebben we onze wandeling voortgezet richting Langestraat. Daar stopten we bij Ciné Rialto, nog een klein cinemake van in de jaren stillekes. In 't begin zaten we trouwens maar met z'n tweetjes in de zaal. Maar uiteindelijk zijn er nog een 20-tal personen binnengekomen. Anyways, Loft is een goei filmke. Hoewel ik het af en toe wat moeilijk had om te volgen ('k was nl. redelijk moe en had al wat alcoholische dranken geconsumeerd).
Na de film nog effe gestopt bij een nachtwinkel voor water en cola. Er was nl. geen minibar op onze kamer en 't was er "pokkewarm". Mijn half literke (water) was dan ook vrij snel naar binnen gewerkt. 's Nachts heb ik de helft opgedronken vanwege een droge keel.

Geen opmerkingen: