maandag, januari 30, 2006

one of the seven wonders...

Zaterdag safe and sound aangekomen in Toronto. Voor Giorgio en zijn vrouw was het niet zo simpel... men had hen verkeerdelijk voor "terroristen" aanzien :-)
Uiteindelijk is alles goed gekomen en konden we richting (poepchique) hotel vertrekken met ne Volvo S40 GT full option (graaf bakske by the way). Na 't inchecken een beetje TV gekeken (In Living Color - de startplank voor o.a. Jim Carey en J-Lo) met ne zak chips en ne Coke Zero. Dan toch maar gaan slapen en... pil om 5 uur wakker :-S Terug omgedraaid en om 7 uur was ik echt klaarwakker. 'k Heb dan maar een douchke gepakt (zaligen douche met 2 sproeikoppen) en op 't gemakske gaan ontbijten. Om 11 uur had ik afgesproken met Giorgio en Anne-Marie om naar de Niagara Falls te gaan. Dus 'k had nog een paar uurkes te vullen. Dus tv op den achtergrond (eerst laten maken want er scheelde iets aan) en wa Sudoku's opgelost.
Om 11 uur zijn we dan naar de Falls vertrokken... in de gietende regen. 't Was ginder tamelijk fris aan de vis... en vooral nat, maar 't was de moeite ('k zal proberen binnen 2 weken een paar fotokes te posten). Na 5 minuten was mijn jeansbroekske doorweekt (om jullie een idee van het soort regen te geven), maar we zijn "double hard" doorgegaan. We hebben ongeveer een uur rondgekoekeloerd en foto's gepakt. Daarna ff naar 't Hard Rock café geweest voor een paar T-shirts en vervolgens ne koffie gaan drinken in Starbucks. 's Avonds samen met Michelle (onze Amerikaanse projektleidster... soms met ij) gaan eten één van de hotelrestaurants (er zijn er 4 denk ik). Daarna nog ff de fitnesszaal gaan "checken". Chique dingen... vanavond ineens uitproberen.
Vandaag is 't hier + 8° Celsius, dus warmer dan thuis denk ik. En morgen gaat het nog warmer worden?! Welcome to Canada :-) Normaal rond deze tijd van 't jaar vriest het hier dat 't kraakt!!!
Bon, duty calls again... we hebben hier serieus wa werk te verrichten de komende dagen. Onze manager heeft ons net getrakteerd op Full Throttle (dé energiedrank van Coke) en 't begint te werken ;-)

Geen opmerkingen: