zaterdag, januari 28, 2006

RATTEUH!!!

Gisteren was 't dus onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. MAAR... 't was ook Beerschot - Anderlecht. Met pijn in het hart toch maar naar de nieuwjaarsreceptie geweest, maar eerst ff gefitnessed. Immers, van Anderlecht naar Wilrijk en dan richting Aalst om daar om 19u te zijn, beetje dom. Dus gewoon wat langer op "den bureau" gebleven en een avondfitnesssessieke meepakken (wow, een woord met 5 s'en). Hier zijn de resultaten:

1:15 (1:11 in zone)
838kcal (40% vet)
hartslag: max 161 - gem 149

Anyway, 't bedrijfsfeestje. Wow, serieus wa volk bij elkaar. Vele nieuwe gezichten... 't was er wel plezant en vooral spannend. Er zitten nl. veel Anderlechtsupporters bij ons in de firma. Anyway, 't was plezant om hun gezichtjes te zien veranderen telkens ik de tussenstand meldde :-D Dat was trouwens altijd een paar minuten vooraleer ze door hun eigen aanhang werden geupdate (Thanks Cabuske)!
Voor alle duidelijkheid, den BEERSCHOT heeft gewonnen met 2 - 0 :-)

Oh, voor ik het vergeet... één van de vrouwelijke collega's blijkt ook mee te lezen én ze vond mijn "goesting" post er een beetje over. Sorry!
Maar er blijkt ook een verkeerd "gerucht" te circuleren. Dus voor alle zekerheid: Rafke is nog altijd vrij gezellig. De "vriendin" met de kaarsenwinkel, is een hartsvriendin en meer als een zus voor mij. Trouwens haar echtgenoot is ne goeie maat geworden. Brian... dieje gast verdient ne post op zich. Geflipte zin voor humor... I like it!

Anyway, 'k ga rap onder den douche en dan de laatste items in mijne koffer "proppen".

2 opmerkingen:

David aka Letman zei

Bon voyage!
Blijven sporten hé makker!

Anoniem zei

No worries mate ;-)
Die smskes sturen, das graag gedaan.